Cauți o sursă alternativă și sigură de venit pe lângă ce câștigi deja?
Cauți să ai libertatea de a-ți stabili programul în funcție de timpul liber?
Cauți ceva în care să nu ai costuri de transport, costuri cu prînzul, etc.?

Să vorbim puțin despre Planul B pe care probabil încă nu îl ai.

Investim în fiecare dintre partenerii noștri timp! cunoștințe! bani!

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu industria asigurărilor din zilele noastre, vremea când se alerga prin aglomerația urbană pentru a te întâlni cu un client, a-i duce polița imprimată pe hârtie A4 sau a încasa banii a devenit istorie.

Nu cu mult timp în urmă mulți fugeau de munca în asigurări pretextând că ”nu o stau eu să mă rog de oameni ca să vând ceva!”. De parcă atunci când ar fi vândut hainele, bicicleta, mașina sau casa nu trebuiau să se roage de nimeni.

Apoi, a apărut metoda convingerii, creată în așa fel încât să-i convingi să cumpere după ce i-ai găsit (pe clienți desigur), ca să nu te simți prost că te rogi de ei.

Noi, am trecut în etapa superioară, adaptată zilei de astăzi : te învățăm cum să faci să te caute clienții pe tine!

Azi, clienții plătesc online cu telefonul iar polițele se trimit tot online pe telefon/e-mail. Dacă folosești câteva aplicații și instrumente de lucru remote (la distanță) poți face această muncă cu succes din confortul casei tale.

PHYGITAL-H, prima Agenție Digitală Hybrid de asigurări din România îți pune la dispoziție platforma și instrumentele necesare pentru munca remote www.asigurat.eu și cea mai utilizată platformă de brokeraj în asigurări din România pentru emiterea polțelor de asigurare, www.24broker.ro.

Dacă vrei performanțe și câștiguri mari, atunci trebuie să fii acolo unde se află clienții și potențialii tăi clienți: pe internet. Iar pentru a avea succes îți trebuie instrumente, metode și tehnici care să îți ofere 2 lucruri fundamentale:

 • prezență digitală personală
 • acoperire digitală pe tot teritoriul unde sunt clienți

Prin deschiderea unui BIROU VIRTUAL REMOTE DE ASIGURĂRI în parteneriat cu noi, prin programul de instruire PHYGITAL-HYPER BOOST, prin programul UMBRELLA destinat clienților și prin diverse instrumente, tehnici și metode de dezvoltare ne străduim să îți setăm acel ”costum digital” atât de necesar azi pentru succesul în lumea digitală, în așa încât să poți câștiga sume considerabile din această activitate.

Știm că ești curios să afli un răspuns și la întrebarea ”cât poți câștiga în asigurări?” Dacă pui pe Youtube această întrebare, vei afla că sunt oameni care câștigă 450 RON, 750 RON, 2.000 RON, 8.000 RON și chiar 41.000 RON pe lună din vânzarea de asigurări.
Sunt oameni care ”trudesc” poate 7-8 ore pe zi și ajung cu greu la 2.500 RON/ lună și oameni care lucrează circa 2 ore/zi și sar de 5.000 RON/lună.

Răspunsul nostru la întrebare este unul singur: câștigi exact cât vrei tu să câștigi! Îți trebuie doar o mică schimbare de mentalitate. Iar de acest lucru ne ocupăm noi, cei din PHYGITAL-H.

AMBASADOR DE MARKETING

CONDIȚII DE ELIGIBILITATE

Ca partener pe marketing digital nu este necesar să vinzi asigurări, deci nu trebuie să fii autorizat ISF. Activitatea de bază a acestui parteneriat constă în promovarea materialelor de marketing primite de la noi iar comisioanele sunt foarte generoase. Ținta noastră este să te sprijin ca prin acest Plan B să încasezi cel puțin 500 € lunar lucrând de acasă câteva ore pe săptămână în timpul tău liber.

 • nu este necesară experiența (deoarece nu vinzi asigurări)
 • nu este necesară certificare profesională ISF
 • nu este necesar portofoliu de clienți
 • este necesară deschiderea unui Birou Virtual™ (detalii aici)
 • contract pentru Biroul Virtual™
 • este necesară PFA sau SRL
 • laptop, smartphone și internet sunt necesare

CE PRIMEȘTI CA AMBASADOR?

Ne străduim să îți asigurăm în piață o prezență digitală personală foarte puternică astfel încât să beneficiezi de o zonă de acoperire digitală cât mai mare. În acest moment costurile de deschidere și administrare ale Biroului Virtual sunt 0,00 €. Iată ce primești ca Ambasador:

 • Birou Virtual Remote
 • platforma www.asigurat.eu
 • pagină web proprie one page cu formulare în platformă
 • cursuri de NeuroMarketing, Marketing Digital, etc.
 • aplicare opțională a programului Umbrella™ (detalii aici)
 • materiale și instrumente de marketing digital
 • 50% din comisionul din vânzări obținut de noi pentru fiecare client nou adus în sistem
 • dacă vrei să obții codul RAF (certificare ISF) îți plătim cursul de autorizare la Institutul de Studii Financiare.

APLICĂ PENTRU AMBASADOR DE MARKETING

Aplicație Ambasador

DACĂ DECIZI SĂ TE AUTORIZEZI ISF PLĂTIM NOI CURSUL

Documente necesare pentru cursul de autorizare și obținere a codului RAF

Important! Plata cursului se face pentru Ambasadorii care în ultimele 6 luni au adus în sistem cel puțin 6 clienți noi din cercul lor de relații.

 • Cerere de înscriere la cursul de autorizare ( se obține de la Agenție)
 • Recomandare (se obține de la Agenție)
 • Copie după actul de identitate.
 • Copie după actul de studii (diplomă de bacalaureat sau de licență) 

Documentele menționate se trimit la adresa de e-mail [email protected] cel mai târziu în ziua de joi orele 18.00 a săptămânii dinaintea începerii cursului de autorizare. 

Agenția transmite în fiecare zi de luni orele 11.00 a săptămânii către Furnizorul Autorizat documentele candidaților la cursul de autorizare pentru obținerea codului RAF de intermediar în distribuția de asigurări. 

logo asigurat black dec

Vrei să afli mai multe detalii despre Agenția Digitală Hybrid de Asigurări PHYGITAL-H? Completează câmpurile din formularul de mai jos, trimite acest formular și primești pe adresa de e-mail și pe whatsapp documentul în format PDF. Astfel vei înțelege mai ușor toate beneficiile și oportunitățile pe care ți le oferă Agenția.

wpChatIcon