Manager Proiect PHYGITAL-H

Sorin Rîmbu

PHYGITAL-H prin intermediul instrumentului REMOTE VIRTUAL OFFICE oferă un spațiu de lucru rapid și fiabil de oriunde în mediul virtual și pentru oricine dorește să aplice pentru un astfel de birou virtual ale cărei costuri de achiziție sunt 0 EUR în acest moment… pentru mai multe detalii click aici

Scopul proiectului îl reprezintă conceperea și lansarea în 2024 a primei agenții virtuale remote, cu acoperire națională și în diaspora, destinate asigurărilor și serviciilor conexe. Aceasta trebuie să ofere un instrument cu adevărat puternic de business online bazat pe utilizarea celor mai performnte tehnologii digitale și aplicații specifice pentru dezvoltarea rapidă și consistentă a portofoliului de clienți.

+40 768 182 204
+40 729 614 140
Blvd.Unirii 73 Sector 3, 030831,
București, România.

Experiență & Abilități

Externalizarea serviciilor pentru cumpărătorii de polițe de asigurare ne permite să le oferim o experiență de calitate, rapiditate și reducerea consistentă a cheltuielilor de ambele părți.

Experiență ca Director Regional în Asigurări
Autor de Cursuri și Materiale Educaționale.
Experiență în NeuroLeadership și NeuroVânzări.
Experiență în Cultură Organizațională Digitală
Managementul Asigurărilor de Viață
95%
Training Experiențial Online
85%
Neuroștiințe
95%
Strategii în Transformare Digitală
90%

Calificări & Experiență

Până în prezent am lucrat mulți ani ca director regional și național în diverse industrii : asigurări, nanotehnologii, educație și training, digitalizare.
Sunt absolvent al  Academiei de Studii Economice și al unui Master la Școala Națională de Studii Politice și Administrative a României. Am absolvit mai multe cursuri cu diferite specializări de-a lungul carierei mele.

Sunt pasionat de studii și lucrări științifice din „științele creierului” (neuroștiințele), în special de neuroeconomie, neurovânzări, neuroleadership, de tehnologiile digitale disruptive, sunt autor, content writter și facilitator de programe educaționale bazate pe neuroștiințe în NeuroLeadership, NeuroMarketing, NeuroVânzări și NeuroFinanțe.

Am parcurs și un curs de Conducere a Echipelor de Proiecte Virtuale în cadrul The Open University din Marea Britanie, pentru a putea realiza prototipul cel mai bun al unei Agenții Digitale Hibrid de Asigurări Compozit.
În spatele proiectului PHYGITAL-H se află o muncă de cercetare și studiu de peste 5 ani și sute de pagini de material internațional din Insurance 4.0 (și industrii conexe) pentru documentare.

Sunt autorizat ca intermediar în asigurări și/sau reasigurări (inclusiv pentru comercializarea electronică a produselor de asigurare prin utilizarea mediului online)  în România și Uniunea Europeană în baza certificatului Seria PPIi Nr. 99769 / 11.07.2022 eliberat de către INSTITUTUL DE STUDII FINANCIARE în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Portofoliul Media

Canal 33 TV

Cum schimbă tehnologiile digitale funcționarea creierului uman!

XPRIMM TV

Deschiderea Programului-Pilot de NeuroLeadership în asigurări – 2015

A7 TV

Despre generațiile tinere, mentalități și tehnologiile digitale!

A7 TV

Așteptările și provocările mediului de afaceri românesc în anul 2020!

RADIO FRANCE INTERNAȚIONAL

Metode avansate de vânzări în asigurări generale și de viață.

RADIO FRANCE INTERNAȚIONAL

Ce aduc nou neuroștiințele în vânzările de asigurări!

RADIO FRANCE INTERNAȚIONAL

Psihologie, terapie financiară și NeuroVânzări în asigurări.

B1 TV - CODUL LUI ORESTE

Codul lui Oreste – Despre tehnologiile viitorului (extras)

Articole publicate în presa de specialitate din industria asigurărilor

Sunt aici pentru tine!

Ai nevoie de ajutor? Să luăm legătura!

wpChatIcon