Manager Proiect PHYGITAL-H

Sorin Rîmbu

PHYGITAL-H oferă un spațiu virtual de lucru rapid și fiabil de oriunde și pentru oricine dorește să cumpere 24/7 o poliță de asigurare. 

Scopul proiectului îl reprezintă elaborarea în 12 luni a unui prototip de agenție de asigurări digitală hibrid cu acoperire națională și în diaspora. Aceasta trebuie să ofere un instrument cu adevărat puternic bazat pe principiul autoservirii clienților iar datele și aplicațiile acestora să fie securizate într-o locație sigură a unui prestigios centru de date.

+40 768 182 204
+40 755 487 571
Blvd.Unirii 73 Sector 3, 030831,
București, România.

Experiență & Abilități

Externalizarea serviciilor pentru cumpărătorii de polițe de asigurare ne permite să le oferim o experiență de calitate, rapiditate și reducerea consistentă a cheltuielilor de ambele părți.

Experiență ca Director Regional în Asigurări
Autor de Cursuri și Materiale Educaționale.
Experiență în NeuroLeadership și NeuroVânzări.
Experiență în Cultură Organizațională Digitală
Managementul Asigurărilor de Viață
95%
Training Experiențial Online
85%
Neuroștiințe
95%
Strategii în Transformare Digitală
90%

Calificări & Experiență

Am lucrat o perioadă îndelungată ca analist militar în MAp.N iar din 2005 până în prezent (17 ani) am lucrat în mediul privat în diverse industrii : asigurări, nanotehnologii, educație și training, digitalizare.
Sunt absolvent al unui Institut Militar, al Academiei de Studii Economice și al unui Master la Școala Națională de Studii Politice și Administrative. Am absolvit mai multe cursuri cu diferite specializări de-a lungul carierei mele.

Sunt pasionat de studii despre „științele creierului” (neuroștiințele), în special de neuroeconomie, de tehnologiile digitale disruptive, sunt autor, content writter și facilitator de programe educaționale bazate pe neuroștiințe în NeuroLeadership, NeuroMarketing, NeuroVânzări și NeuroFinanțe.

Am parcurs recent și un curs de Conducere a Echipelor de Proiecte Virtuale în cadrul The Open University din Marea Britanie, pentru a putea realiza prototipul cel mai bun al unei Agenții Digitale Hibrid de Asigurări Compozit.
În spatele proiectului PHYGITAL-H se află o muncă de cercetare și studiu de peste 10 luni și sute de pagini de material internațional din Insurance 4.0 (și industrii conexe) pentru documentare.

Sunt autorizat ca intermediar în asigurări și/sau reasigurări (inclusiv pentru comercializarea electronică a produselor de asigurare prin utilizarea mediului online)  în România și Uniunea Europeană în baza certificatului Seria PPIi Nr. 99769 / 11.07.2022 eliberat de către INSTITUTUL DE STUDII FINANCIARE în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Portofoliul Media

Canal 33 TV

Cum schimbă tehnologiile digitale funcționarea creierului uman!

XPRIMM TV

Deschiderea Programului-Pilot de NeuroLeadership în asigurări – 2015

A7 TV

Despre generațiile tinere, mentalități și tehnologiile digitale!

A7 TV

Așteptările și provocările mediului de afaceri românesc în anul 2020!

RADIO FRANCE INTERNAȚIONAL

Metode avansate de vânzări în asigurări generale și de viață.

RADIO FRANCE INTERNAȚIONAL

Ce aduc nou neuroștiințele în vânzările de asigurări!

RADIO FRANCE INTERNAȚIONAL

Psihologie, terapie financiară și NeuroVânzări în asigurări.

B1 TV - CODUL LUI ORESTE

Codul lui Oreste – Despre tehnologiile viitorului (extras)

Articole publicate în presa de specialitate din industria asigurărilor

Sunt aici pentru tine!

Ai nevoie de ajutor? Să luăm legătura!

wpChatIcon