Prima Agenție Virtuală Remote de Asigurări din România

Preferăm să câștigăm 1% din munca a 100 de oameni care câștigă 100%!

Modul avangardist în care am gândit această Agenție Virtuală Remote de Asigurări, prima din România, va fi o mare provocare pentru noi în următorii ani. Mulți manageri cred, eronat de altfel, că dacă au implementat câteva soluții informatice și aplicații au digitalizat afacerea. Aceasta este cauza pentru care peste 72% din companii ratează digitalizarea. Transformarea digitală este un proces mult mai complex fiind unul dintre cele mai discutate subiecte în lumea afacerilor de azi. Transformarea digitală nu se termină cu implementarea de noi tehnologii – considerentele culturale și organizaționale sunt la fel de cruciale.

Ca orice schimbare majoră, o transformare digitală necesită insuflarea unei culturi care să susțină schimbarea, permițând în același timp strategia globală a companiei.

În proiectul PHIGYTAL-H modelăm și integrăm o cultură digitală specifică subdomeniului Insurance 4.0 din Industry 4.0 astfel încât să ne asigurăm un avantaj competitiv investind în același timp în performanța noastră durabilă pe termen lung. Echipa de vânzări pe care o recrutăm și o formăm beneficiază subvenționat de pregătire continuă profesională și personală, constând în cursuri și programe de mental leadership și abilități digitale, neuroștiințe aplicate în vânzări și neuromarketing, managementul vânzărilor omnicanal, vânzări multi-generaționale, etc.

Credem că este mult mai important ce se află în partea nevăzută a acestui proiect începând de la schimbarea mentalității și a modului în care percepem asigurările și până la strategia de marketing și dezvoltare a relațiilor cu clienții Agenției.

Project Manager

Sorin Rîmbu

0768 182 204

Lucrăm prin intermediul RISC TOTAL ASIG - Broker de asigurare din 2011 cu toate companiile de asigurări din România

Așteaptă-te la ceva neașteptat

Atât de neașteptat încât nu o să-ți vină să crezi. Pentru că așa ceva nu mai face nimeni în piața asigurărilor autohtonă în afară de noi, prima Agenție Digitală Hibrid de Asigurări din România. Asigurări cu cash-back și learning de la EQUILIBRIUM.

Profită acum și ia-ți cardul-cadou pentru clienții noi.

Înscrie-te în sistemul nostru chiar dacă polița ta expiră peste 1, 2, 3 luni sau mai mult și primești un card-cadou cu o valoare între 1%-10% din prețul asigurării facultative pe care îl poți cheltui la cel mai mare retailer online din România și în plus încă un bonus-surpriză pentru clienții noi oferit de pe platforma educațională www.echilibrat.eu a partenerului nostru.

Proiectul se bazează pe dezvoltarea a 3 piloni dedicați clienților existenți și potențiali

Un program construit și dedicat părinților, clienți sau potențiali clienți, pentru investiția în educația copiilor pre-școlari din Generația Alpha și în curând și primilor reprezentanți ai noii Generații Beta. 

Un program construit și dedicat clienților și potențialilor noștri clienți multi-generaționali cărora le place proiectul și vor să primească mai multe beneficii personale și financiare. Adevărații noștri Ambassadori ai Transformării 4.0

Un program construit și dedicat clienților și potențialilor clienți, cu preponderență celor din Generațiile X, Y și Z, care au abilități digitale mai dezvoltate ce le permit să lucreze foarte ușor în mediul virtual online.

Clienții intră automat în programele noastre de fidelizare odată cu prima poliță

GIFT CARD BONUS

Carduri cash-back prin care se returnează între 1%-10% din prețul poliței de asigurare sub formă de card-cadou (voucher) cu valori între 10-3.000 RON.

Voucherele sunt emise de către cel mai mare retailer online din țară și pot fi cheltuite pe gamă variată de mii de produse oferite de către retailerul online.

LEARNING BONUS CARD

Carduri bonus pentru învățare , cu valoari între 10-3.000 RON sau procentuală între 10-100% valabile pe platforma educațională a partenerului Echilibru.eu.

Pot fi folosite pe platformă pentru cursuri și programe de dezvoltare personală sau profesională, produse educaționale din mai multe domenii, audiobooks, etc.

CARD VALORIC DE REDUCERE

Carduri cu valoare nominală fixă, care se cumulează, dedicate clienților existenți și potențiali care doresc să fie ambasadori ai sistemului PHYGITAL-H.

Polițele clienților-ambasadori sunt plătite de către Agenția Digitală, în fiecare an, în cote de 10%, 50% … 100% în funcție de valoarea cumulată pe ultimul card primit.

Profită acum și ia-ți cardul-cadou pentru clienții noi.

Înscrie-te în sistemul nostru chiar dacă polița ta expiră peste 1, 2, 3 luni sau mai mult și primești un card-cadou cu o valoare între 1%-10% din prețul asigurării facultative pe care îl poți cheltui la cel mai mare retailer online din România și în plus încă un bonus-surpriză pentru clienții noi oferit de pe platforma educațională www.echilibrat.eu a partenerului nostru.
wpChatIcon