Biroul Virtual de Asigurări model PHYGITAL-H

Citește Termeni și condiții

DESPRE BIROUL VIRTUAL DE ASIGURĂRI

BIROUL VIRTUAL DE ASIGURĂRI model PHYGITALH este un produs emblematic al agenției noastre digitale hybrid de asigurări. A fost conceput pentru colaboratorii noștri care doresc încă un job ca Plan B pentru suplimentarea veniturilor lunare, dar și pentru cei care vor un job în industria brokerajului de asigurări ca activitate principală.

Este o soluție de afaceri cu ajutorul căreia partenerii noștri din agenție pot colabora, comunica și lucra cu clienții și potențialii clienți prin intermediul platformelor digitale și instrumentelor de lucru remote pe care le punem la dispoziție. Practic, este o alternativă la birourile tradiționale fizice care permite partenerilor noștri să lucreze de la distanță sau să se conecteze de oriunde în lume. BIROUL VIRTUAL DE ASIGURĂRI este conceput pentru toate cele trei tipuri de parteneriat pe care le avem: Agentul de Marketing, Agentul Broker de Asigurări și SuperAgentul Broker de Asigurări.

AVANTAJE COMPETITIVE ESENȚIALE ALE BIROULUI VIRTUAL DE ASIGURĂRI

  • Flexibilitate și accesibilitate. Facilitează echilibrul între viața personală și profesională, permițând o mai mare libertate în organizarea timpului și a locului de lucru.
  • Reduceri mari de costuri. Elimină costurile cu închirierea unui spațiu fizic și a costurilor de întreținere.
  • Siguranța și securitatea datelor. Oferă adesea măsuri de securitate avansate pentru protejarea tuturor informațiilor sensibile sau confidențiale.
  • Eficiență și organizare. Ajută la gestionarea mai eficientă a fluxurilor de lucru și a sarcinilor de lucru.
  • Reziliență și continuitate. Datorită capacității de a lucra la distanță partenerii noștri pot continua să fie productivi chiar și în circumstanțe dificile cum ar fi crizele sau evenimentele neprevăzute.
  • Eliminarea barierei geografice. Partenerii noștri pot comunica cu clienții și cu potențialii clienți din orice locație geografică din țară și din străinătate.
wpChatIcon