Copiii care vor vedea răsărind soarele vineri 01.01.2100, prima zi a secolului XXII

Această oportunitate vă este oferită de către

SĂ ÎNȚELEGEM MAI BINE ACEST VAL DE NATIVI ȘI INTEGRATORI DIGITALI DIN GENERAȚIILE ALPHA ȘI BETA

O NOUĂ SPECIE UMANĂ?

Din ce în ce mai multe voci ale specialiștilor mondiali în studiul fenomenului generațional vorbesc despre membrii generației Alpha care se termină anul acesta(2010-2024) și a micuților Beta care se vor naște începând cu 2025 ca despre o altă specie umană. Abilitățile cognitive pe care le au acești copii în folosirea tehnologiilor digitale sunt deja de excepție. Acestea sunt primele generații umane de integratori digitali.

În climatul de conectivitate bazat pe tehnologiile digitale saltul pe care generația Alpha l-a făcut deja și în curând generația Beta în raport cu generația Millenials este pur și simplu uriaș. Este cel mai mare salt din întreaga istorie a omenirii.

Pentru ei tehnologiile digitale nu mai reprezintă instrumente de lucru ci un mod de viață pentru că le-au integrat deja în existența lor. Aceste generații fac deja saltul tehnologic de la procesul auditiv și vizual la cel kinestezic, proces care este specific erei cognitive.

Specialiștii în studiul fenomenului generațional prognozează că membrii acestor generații ar putea face parte din cele mai educate generații ale omenirii, având în vedere că 1 din 2 membri vor absolvi o facultate.

Acestea sunt generațiile care vor trece în secolul următor. Copilașii de azi pe care îi plimbați acum de mână sunt oamenii care vor vedea soarele răsărind în prima dimineață a secolului XXII, în dimineața zilei de vineri 01.01.2100.

Pericolele și provocările pe care le vor avea de înfruntat în viitor membrii acestor generații sunt majore. Ei vor crește alături de diferite manifestări ale Inteligenței Artificiale, precum ChatGPT, Siri sau Alexa, care vor face parte din viața lor, influențându-le semnificativ comportamentul.

Într-o societate în care Inteligența Artificială va fi ceva obișnuit și accesibil celor mai mulți, educația, interacțiunile sociale și locurile de muncă vor fi definite de IA, care le va ușura semnificativ viața și sarcinile pe care le vor avea de îndeplinit și vor facilita accesul la o cunoaștere mai largă și imersivă, prin realitate virtuală și realitate augmentată.

Dacă vei reuși să înțelegi mai bine viitorul în care copilul tău va trăi nu te va surprinde să afli că peste 100 de noi profesii, de care nu ai auzit încă, vor apărea în perioada următoare și astfel vei putea să îți îndrumi copilul către o carieră de succes, evitând alegerea unor profesii care vor dispărea din cauza Inteligenței Artificiale.

Educația lor și oportunitățile de carieră vor fi hiper-personalizate bazate pe utilizarea AI și analiza datelor pentru a adapta învățarea la preferințele și punctele forte individuale. De asemenea vor crește într-o societate în care diversitatea în rasă, gen, sexualitate și stil de viață nu este doar acceptată, ci și celebrată.
Conservarea mediului va fi mai mult decât o datorie; va fi o parte integrantă a stilului lor de viață.

Se prezumă că datorită inovații și a progreselor tehnologiilor medicale speranța lor de viață să ajungă la peste 100 de ani. Mult mai multe despre oportunitățile și provocările de care membrii acestor generații vor putea profita sau cu care se vor confrunta veți găsi în studiul complex alăturat dedicat membrilor Alpha și Beta.

CE POȚI FACE DACĂ EȘTI MĂMICĂ SAU TĂTIC DE COPIL ALPHA ORI BETA

Probabil că o să spui că nu vrei asigurare, că poți face acest lucru și economisind prin cont la bancă. Nu poți! Nu ai făcut-o nici până azi, nu o vei face nici de mâine. Pentru că acel ”de mâine” se va transforma ca și până acum în ”de luni” sau ”de la întâi” ori ”de luna viitoare”. Iar eu îți voi arăta că prin bancă mai mult pierzi decât câștigi în cazul în care ai orice fel de probleme.

ASIGURĂRI DE STUDII/DOTĂ PENTRU COPIII DIN GENERAȚIILE ALPHA ȘI BETA

Polițele de asigurare comparative sunt emise prin intermediul Risc Total Asig - broker de asigurare iar voucherele cash-back în valoare de până la 10% sunt oferite de către Remote Virtual Office - broker de produse digitale și servicii virtuale

Poți începe și ar fi bine să începi de pe acum să construiești cu multă dragoste viitorul micuțului tău. Vrei să îl vezi fericit, vrei să fii alături de el în momente importante ale vieții cum ar fi absolvirea facultății. De aceea este minunat să începi astăzi cu un plan de economisire pentru studiile lui astfel încât să poată alege să învețe la cele mai prestigioase universități. Într-adevăr, acum poți contribui enorm la succesul profesional al micuțului tău în viitor.

Așa cum ai fost alături de micuțul tău ținându-l de mânuțe la primi lui pași tot așa vei vrea să îi fi alături când va crește și va face și primi pași în viața lui de familie. Vrei ca el să aibă mai puține griji când va fi mare? Începe acum un plan de economisire ca să îi oferi un start bun în viața de adult. Nu există părinte care să nu se bucure din tot sufletul atunci când își vede copilul că pornește în viață fără griji și când îl știe că este mândru și fericit la casa lui.

Dacă ești mămică sau tătic de copil Alpha ori Beta află cum îl poți proteja învățând metodele din studiul alăturat!

Părinții care deschid un plan de asigurare a studiilor sau dotei copilului vor primi gratuit și un studiu complex despre generațiile Alpha și Beta. Studiul explorează metodele prin care părinții pot educa copiii Alpha / Beta să facă față provocărior viitorului, care nu sunt deloc puține!
Dacă doriți doar achiziționarea studiului ne puteți contacta prin acest formular.

Oferta este valabilă și pentru membrii familiei și prietenii care vor să încheie asigurările online, indiferent de locația acestora, plătind în condiții de siguranță în contul companiei de asigurare aleasă pentru cea mai bună ofertă.

Pentru orice alt tip de asigurări de care aveți nevoie cum sunt cele de business, de sănătate, de accidente, de viață, pensii, etc. ne puteți scrie pe whatsapp la numărul 0768 182 204

Lucrăm Simplu Rapid Concret online pentru clienții noștri

OPERAȚIUNILE SE DESFĂȘOARĂ ONLINE ȘI FĂRĂ DRUMURI INUTILE SAU PIERDERE DE TIMP

Trimiteți o copie după buletin (și copie după talon în cazul asigurărilor auto)
Primiți oferta comparativă de la mai multe companii de asigurare și alegeți
Primiți decontul de plată și plătiți online în contul companiei alese
Primiți în pe e-mail/whatsapp polița de asigurare după dovada plății

Pentru polițele de asigurare tip STUDII sau DOTĂ pentru copii primiți un voucher eMAG pe e-mail/whatsapp cu o valoare în RON de până la 10% din prețul poliței din primul an de asigurare. Voucherul poate fi cheltuit la retailerul online eMAG în maximum 6 luni de la primire.

Pentru persoanele care nu folosesc eMAG avem și alte forme de fidelizare pentru produsele sau serviciile achiziționate prin REMOTE VIRTUAL OFFICE.

PROJECT MANAGER

Ca proiect, REMOTE VIRTUAL OFFICE (Broker of digital products and virtual services) reprezintă o premieră în industria vânzărilor din România. Conceput ca un instrument de business online pentru cei care vor să câștige suplimentar  bani fără să renunțe la jobul principal lucrând de la distanță din confortul casei, REMOTE VIRTUAL OFFICEpoate să devină o sursă foarte importantă de venituri pasive suplimentare pentru cei determinați să câștige cât mai mult. Alături de asigurări pot fi distribuite și alte produse digitale sau servicii virtuale. Conform studiilor științifice, până în 2040 un procent de peste 95% din achiziții vor fi făcute online. Cu alte cuvinte, piața vânzărilor online este într-o continuă creștere iar tu poți deveni un jucător remarcabil în domeniul vânzărilor online, transformându-ți ideile într-o afacere online profitabilă. 
Sunt Sorin Rîmbu, autorul conceptului REMOTE VIRTUAL OFFICE și am o expriență de peste 20 de ani la nivel de management superior în industria asigurărilor și training-ului, dar și în alte industrii emergente. Pentru detalii pot fi contactat pe WhatsApp – 0768 182204

Ne străduim în permanență să oferim clienților și potențialilor clienți diverse beneficii.

Servicii online free pentru clienții noștri

Chiar dacă încă nu ești clientul nostru poți accesa link-ul cu diverse produse și servicii utile, toate într-un singur loc

AVANTAJE STRATEGICE ALE DESCHIDERII UNUI REMOTE VIRTUAL OFFICE

fără costuri de închiriere și utilități
fără investiții semnificative
deduci din cheltuielile cu locuința
wpChatIcon