Chiar dacă polița ta de asigurare expiră peste 1, 2, 3 luni sau chiar mai mult, îți va de mare ajutor să primești de la noi ofertă comparativă. E bine să afli din timp la ce te poți aștepta din punct de vedere financiar într-o piață atât de volatilă. 
Oferta nu te costă nimic, nu te obligă cu nimic și nu se pierde de pe e-mail. Ai avantajul că te ajută să vezi de câți bani ai nevoie și poți alege cea mai profitabilă opțiune pentru tine, fără să te stresezi.
Odată cu solicitarea ofertei practic rezervi și îți alocăm un Gift Card Bonus cu valoare între 1%-10% din prețul asigurării pe care o vei încheia (+ un bonus-surpriză). Sunt cadouri cu valori financiare destinat clienților noi, pe care le primești imediat ce vei fi clientul nostru. După ce primești bonusurile pe clienții noi, vei intra automat în programul nostru permanent de fidelizare. Asta doar dacă dorești să închei cu noi asigurările de acum înainte.

Card-cadou A 1

IMPORTANT !!!

După ce ați transmis acest formular care vă rezervă Gift Card Bonusul pentru clienți noi vă rugăm trimiteți o fotocopie sau un exemplar PDF după polița care expiră la adresa de e-mail [email protected] sau pe whatsapp la tel. 0768 182 204. Documentul este necesar pentru construirea ofertei pe care o veți primi pe e-mail. Dacă veți decide să faceți asigurarea cu noi veți fi contactat/ă cu cel puțin 10 zile înainte de ieșirea din vigoare a poliței dumneavoastră.


Bonusurile și beneficiile pe care le primesc clienții agenției PHYGITAL-H

GIFT CARD BONUS (GCB)

Acest card-cadou personalizat nominal este destinat tuturor clienților intrați în sistem începând cu 01.02.2023, cu excepția Ambassadorilor și este valabil 6 luni de la data emiterii.

Valoarea acestor carduri este cuprinsă între 10 și 3.000 RON în funcție de prima și modul de plată al poliței. Se livrează rapid prin e-mail iar destinatarul poate cumpăra orice (mai puțin Asigurări și Cartele Prepaid) de la cel mai mare retailer online din România, care este în același timp și emitentul cardului. Fără taxă de emitere sau răscumpărare. Nu pot fi transformate în bani.

Dacă valoarea nu acoperă prețul produsului comandat la retailer poate aplicat sub formă de reducere sau pentru plata transportului, valoarea acestuia fiind scăzută din totalul comenzii.

Pentru clienții noi aceste carduri se dau imediat după încheierea primei polițe sau la cererea clientului în cele două perioade standard, cu 10 zile înainte de cea mai apropiată sărbătoare de Paște sau Crăciun. Ele sunt oferite din comision în pondere de maximum 50% din acesta. Pentru polițele care generează un comision mai mic decât de 3 ori valoarea minimă nominală de 10 RON acest card se înlocuiește cu 1-2 carduri de învățare, Learning Bonus Card.

LEARNING BONUS CARD (LBC)

Cardurile Bonus de Învățare (LBC) sunt oferite clienților fie direct sau fie prin intermediul unui Ambassador  ca urmare a activității de promovare pe care acesta o desfășoară în CRC (Cercul de Relații și Cunoștințe). Au valoare nominală sau procentuală și sunt valabile pe platforma www.echilibru.eu creată pentru produse educaționale și dezvoltare personală de către EQUILIBRIUM doar pentru produsele de learning pentru care au fost emise.

EQUILIBRIUM a fost recent premiată pentru inovație în educație de către AI Global Media prin intermediul Corporate Vision din Marea Britanie (vezi aici).

Aceste carduri pot fi utilizate pentru uzul personal dar pot fi oferite gratis de către client și rudelor, prietenilor, colegilor și cunoștințelor. 

Bonusuri și beneficii primite de către clientul-ambassador al agenției PHYGITAL-H

CARD VALORIC DE REDUCERE (CVR)

Acest card este destinat cliențlor-ambassadori ai sistemului PHYGITAL-H. Valabilitatea cardului este permanentă, atâta timp cât Ambassadorul este client în sistem.

Valoarea inscripționată pe ultimul CVR (oferită pentru clienții aduși care și-au încheiat polițele în sistemul PHYGITAL-H) se scade în fiecare an din costul unei polițe personale pe care Ambassadorul o alege, în cazul în care are mai multe.

Condițiile de acordare a statusului de Ambassador unui client, valoarea CVR cu care i se plătește o cotă parte sau integral asigurarea acestuia și celelalte criterii de eligibilitate sunt stipulate în Protocolul de Lucru din pagina Ambassador de pe site.

Cum ar fi să-ți plătim noi 60 de RON la asigurare? Dar 600 de RON sau mai mult, garantat pe viață?

Ca Ambassador ești pur și simplu un client special privilegiat. Nu trebuie să vinzi, nu trebuie să administrezi și nu trebuie să încasezi polițe de asigurare. De aceste lucruri se ocupă membrii echipei noastre care sunt autorizați în intermedierea de asigurări.
Singurul lucru pe care îi vei face este să ne ajuți în deschiderea de piețe noi, adică în activitățile de promovare și marketing online. Noi te vom învăța cum să găsești în timp scurt cel puțin 30 de clienți noi fără să te miști de pe scaun.
Iar, pentru faptul că te implici să ne ajuți, noi vom plăti an de an o cotă-parte din asigurarea ta atâta timp cât clienții aduși prin promovare de către tine încheie asigurările în continuare cu noi. Ca să îți fie și mai simplu îți facem o pagină tip one-page pe site și materiale de marketing online pe care să le folosești în promovare.
Mai mult. Dacă vei dori în viitor să mai ai încă o profesie recunoscută în toată Uniunea Europeană, adică să devi intermediar autorizat în asigurări, îți plătim cursul de autorizare (se face la Institutul de Studii Financiare) iar toți clienții pe care i-ai adus ca Ambassador îi trecem în portofoliul tău ca să începi în forță. 

Interesat de Ambassador? Înainte de asta, te rugăm să citești Termeni și Condiții (click aici) Trimite-ne un semn!

Lucrăm prin intermediul RISC TOTAL ASIG - Broker de asigurare din 2011 cu toate companiile de asigurări din România

Clienții noștri sunt foarte mulțumiți de serviciile primite!

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cardul-cadou este destinat clienților care intră în sistem începând cu 01.02.2023. Dumneavostră ca și client vechi beneficiați de Learning-Card, dar aveți și oportunitatea specială pentru clienții vechi de a vă reduce semnificativ prețul anual al poliței (cu 100-1.000 lei/an sau mai mult) solicitând intrarea în programul AMBASSADOR INSURANCE WORLD 4.0 destinat clienților care doresc să ne sprijine dezvoltare, unde primiți CVR (Carduri Valorice de Reducere) valabile în fiecare an, atâta timp cât sunteți în sistem.

Diferențele între aceste 3 carduri sunt următoarele:

a) Gift-card se acordă clienților noi, au valori între 1-10% din prețul asigurării și pot fi cheltuite la cel mai mare retailer online din România. Nu pot fi oferite la rândul lor cadou și trebuie cheltuite în maxim 6 luni de la emitere.

b) Learning-card se acordă în principiu clienților ale căror polițe nu generează suficient comision pentru Gift-card sau se suplimentează unele Gift-card-uri. Au valori nominale sau procentuale limitate și pot fi consumate doar pe platforma de produse educaționale ECHILIBRU.EU. Spre deosebire de Gift-card aceste carduri pot fi oferite la rândul lor cadou altor persoane.

c) Cardul de Reducere Valorică (CVR) este doar pentru clienții care solicită și li se permite să se implice în dezvoltare și nu sunt limitate. Valoarea cumulată a acestora se scade în fiecare an din prețul unei singure polițe a titularului sau din mai multe dacă valoarea acestuia permite. Pentru a beneficia de CVR clientul trebuie să fie admis în programul nostru 

 

În primul rând valorile pe care le returnăm depind de trei factori: valoarea poliței încheiate, frecvența de plată și tipul poliței. Valorile cardurilor-cadou pot fi cuprinse între 10 lei și 3.000 lei din 10 în 10 lei.

Sunt mulți mari retaileri  care oferă vouchere ca cel din imagine iar cumpărătorii se bucură de aceste oportunități. Iar dacă veți spune că acolo vorbim în general de alimente, cardurile-cadou pe care le oferim pot fi folosite și pentru alimente, având în vedere că retailerul online emitent comercializează orice dar și produse din gama de lux.

Banii care se întorc la client sub formă de gift-card sunt din comisionul nostru pe care îl obținem de la compania de asigurări pentru intermedierea poliței. Polița trebuie să genereze suficient comision ca să putem cumpăra și distribui aceste gift-carduri.

Spre exemplu o poliță travel (călătorie) al cărui comision este de 18 lei nu va genera nici un gift-card comisionul fiind insuficient. Returnăm maximum 50% din comision doar dacă clientul are cel puțin 2 polițe de asigurare încheiate prin intermediul nostru. 

Cardurile-cadou pentru clienții noi se trimit de două ori pe an cu ocazia Paștelui și a Crăciunului, cu 10 zile înainte de aceste sărbători.

Aceste carduri sunt transmise online pe adresa de e-mail și au valoare nominală la retailer între 10 lei și 3.000 lei.

Pașii sunt simpli :

  1.  noi selectăm tema (imaginea) și valoarea cardului (valorile pot fi multiplii de 10 lei – 10, 20, 30, 40, 50, …100…200…3.000 lei).
  2. Completăm adresa de e-mail a dvs. și scriem și un mesaj pentru a știi de unde provine cardul.
  3. Plătim contra-valoarea comenzii cardului iar acesta pleacă spre e-mail-ul dumneavoastră cu tot cu instrucțiuni de folosire.

Cardurile-cadou sunt valabile 6 luni din momentul în care l-ați primit. Acestea au un cod care este recunoscut de sistemul retailer-ului emitent.

Având în vedere că sunt emise de cel mai mare retailer online din România și ținând cont de oferta uriașă pe care o are acesta puteți cumpăra orice aveți nevoie, mai puțin asigurări și cartele prepaid.

Acest mare retailer are la vânzare mii de produse din toate gamele existente. Tot ce vă doriți găsiți la ei, chiar și produse de băcănie dacă sunteți împătimit al produselor alimentare de lux.
În funcție de valoarea cardului-cadou pe care îl primiți :

  • puteți cumpăra un anumit produs pe care îl doriți;
  • puteți plăti o parte din valoarea unui produs comandat sau transportul acestuia;

Un card-cadou nu se trimite unui client în următoarele condiții:

  1.  Când polița nu generează suficient comision de distribuit. Valorile cardurilor sunt din 10 în 10 lei iar cota maximă din comision pe care o oferim clienților noștri sub forma de carduri-cadou nu poate depăși 50%
  2. Când polița încheiată se plătește în rate, cu următoarele excepții: asigurări de viață, dote și studii pentru copii, pensii private, asigurări de sănătate, asigurări de grup pentru care se acordă cardurile-cadou.
  3. Dacă ați solicitat și vi s-a acordat statutul de AMBASSADOR (client cu beneficii speciale).

Numărul acestora nu este limitat. Primiți card-cadou pentru fiecare poliță încheiată dacă aceasta este generatoare de acest beneficiu. După ce plata poliței a fost confirmată veți primi un mesaj din partea noastră în care veți fi informat/ă asupra valorii acestui card.

În principiu da. Lucrăm la adoptarea unui astfel de sistem. Veți putea astfel alege cum vreți să folosiți suma aferentă gift-cardului dumneavoastră. Dacă aveți mai multe gift-carduri și alegeți să fie scăzute în viitor, sumele acestora se cumulează și vor fi scăzute din prețul unei polițe pe care o alegeți (dacă aveți mai multe la noi) în viitor.

wpChatIcon