Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 beneficii potențiale:

1. Feedback personalizat de conducere.

Datele telematice oferă, în general, informații în timp real despre kilometraj și obiceiurile dvs. de condus. De exemplu, un dispozitiv sau o aplicație telematică înregistrează numărul de kilometri parcurși, viteza și cât de repede frânezi. Această tehnologie poate analiza și momentul zilei când conduceți. Aceste date vă pot ajuta să deveniți mai conștienți de obiceiurile dvs. de conducere, astfel încât să puteți fi un șofer mai sigur.

Înscrierea într-un program vă poate oferi, de asemenea, o oportunitate de economisire a costurilor. Unele date telematice vor include probabil comportamentele dvs. personalizate de condus în ratingul dvs. de asigurare , ceea ce înseamnă că, dacă evitați comportamentele de conducere riscante, puteți economisi mai mult din prima auto în comparație cu cineva care este un șofer mai riscant. Acest lucru vă poate oferi un control mai mare asupra costurilor asigurării auto.

2. Recompense pentru conducere în siguranță sau economii la asigurarea auto

Este posibil să puteți obține reduceri și recompense doar pentru înscrierea la un program telematic, precum și să câștigați recompense suplimentare mai târziu pentru că sunteți un șofer sigur. De exemplu, șoferii pot fi recompensați pentru evitarea riscurilor, cum ar fi frânările bruște, călătoriile târziu în noapte sau depășirea vitezei.

3. Asigurare auto cu plata pe kilometru

Un sistem telematic este, de asemenea, o parte cheie a asigurării auto cu plata pe milă (cunoscută și ca asigurare bazată pe utilizare). Dacă optați pentru acest tip de program, asigurătorul dvs. poate urmări milele pe care le parcurgeți printr-o aplicație mobilă sau un dispozitiv pe care îl conectați la mașină. Este posibil să fiți taxat cu o rată de bază zilnică și o rată pe milă pentru fiecare milă pe care o conduceți. Asigurătorul vă poate permite să vă revizuiți călătoriile și costurile zilnice prin intermediul unei aplicații sau al unui site web

“Dacă practicați obiceiuri de conducere în siguranță, un program de telematică poate fi o modalitate de a vă ajuta să economisiți bani – și să deveniți un șofer mai bun.”

Sorin Rîmbu

Cu asigurarea cu plata pe kilometru, în general plătiți pentru kilometrii pe care îi conduceți și nu pentru kilometrii pe care nu-i faceți. Pentru șoferii cu kilometraj redus, acest lucru vă oferă adesea economii suplimentare de costuri. Cu alte cuvinte, dacă conduci mai puțin, ai putea plăti mai puțin.

Leave A Comment

wpChatIcon