NU AȘTEPTA CA PEȘTIȘORUL DE AUR SĂ ÎȚI ÎNDEPLINEASCĂ DORINȚELE!

ÎNDEPLINEȘTE-LE CHIAR TU! DESCHIDE UN BIROU VIRTUAL PHYGITAL-H ȘI BUCURĂ-TE DE URMĂTOARELE BENEFICII:

câștigi bani în timpul liber, lucrând remote, fără să trebuiască să-ți dai demisia de la job;

nu te mai temi dacă se întâplă ceva cu jobul tău, pentru că PHIGYTAL-H este un veritabil Plan B;

poți să acumulezi și să investești în alte proiecte personale pe care ai fost nevoit să le amâni în trecut.

CONTINUĂM DEZVOLTAREA ÎN TERITORIU ȘI LANSĂM PRIMA FRANCIZĂ DIGITALĂ HYBRID DIN ROMÂNIA DEDICATĂ ASIGURĂRILOR ȘI SERVICIILOR CONEXE.

Play Video

I. PHYGITAL-H ™ ÎNSEAMNĂ POTENȚIAL URIAȘ

Phygital este conceptul de utilizare a tehnologiei pentru a lega lumea digitală cu lumea fizică în scopul de a oferi consumatorilor o experiență interactivă unică iar litera ”H” provine de la ”hybrid”.

Majoritatea semnalelor de cumpărare ale clienților de astăzi sunt vizibile doar pe platforme digitale precum Facebook, Instagram și Twitter. Acolo vor discuta oamenii despre căsătorie, nașteri, schimbări de loc de muncă, achiziții de locuințe, de mașini, etc., în general despre care sunt momentele cheie în care asigurările devin un subiect foarte relevant de discuție. 

Agenții de azi au nevoie de instrumente digitale pentru a fi conștienți și pentru a juca un rol activ în astfel de conversații – pentru a fi conectați digital cu clienții actuali și potențiali.

0 %

Cercetări recente arată că 84% dintre consumatori vor face cercetări prin intermediul dispozitivelor mobile (telefoane și tablete în special) chiar și până la punctul de vânzare, dacă acesta există și fizic.

În consecință, pentru a putea fi relevanți, agenții de asigurări trebuie să își crească ”vizibilitatea digitală” deoarece în ziua de astăzi, din ce în ce mai mulți clienți sunt ” în primul rând digitali”. Ei își petrec cea mai mare parte a timpului concentrați pe ecranele telefoanelor mobile conectate la o lume digitală. De aceea, pentru a câștiga foarte bine, ai nevoie de 2 lucruri fundamentale : prezență digitală personală și acoperire digitală pe tot teritoriul țării.

II. DEBLOCHEAZĂ-ȚI POTENȚIALUL ONLINE

Multe persoane au făcut în ultimul timp saltul către antreprenoriat, o mare parte dintre acestea deschizând o afacere online ca și Plan B în cazul în care se vor confrunta cu probleme la serviciu în activitatea principală. Cu ideile de afaceri online potrivite, cu seriozitate și perseverență, în doar 3-4 ani veniturile din Planul B ajung să fie cu până la 300% mai mari decât cele din Planul A.

Nu este vorba despre un simplu truc care îți poate schimba viața. Începerea unei afaceri online nu funcționează așa.

Adevărul este că începerea oricărei afaceri are o atractivitate anume, însă este nevoie de muncă la început, fiindcă vine după ea și cu destule provocări.

Dar, dacă ai ales idea de afacere online potrivită, cum este nișa de business pe care o dezvoltăm noi și ai respectat pașii de lucru, indiferent că ești începător sau antreprenor cu experiență, succesul financiar este garantat.

Ca să începi o excelentă afacere cu franciza noastră nu trebuie să renunți la slujba ta de zi cu zi. Franciza pe care o propunem facilizează munca la distanță și conectivitatea globală. Îți permite să lucrezi de la domiciliu, de pe teren sau de oriunde în lume, utilizând tehnologii precum internetul, software-ul de emitere și colaborare împreună cu aplicații specifice de comunicare.

În esență, Biroul Virtual Phygital-H reprezintă o excelentă soluție digitală care înlocuiește într-o mare măsură, biroul fizic tradițional care presupune costuri semnificative, oferind acces la produse, vânzări, informații, comunicare și colaborare într-un mod flexibil și accesibil cu clienții.

Dar ”H” sau altfel spus Hybrid, îți permite ca în cazul în care ești proprietarul unui spațiu fizic să deschizi și o franciză fizică pe care noi o vom dota cu materialele necesare de marketing și branding.

III. DE CE BIROUL VIRTUAL PHYGITAL-H ™?

Pentru că ambele companii care au gândit și elaborat franciza digitală hybrid sunt premiate, una de către Media Xprimm care monitorizează piața asigurărilor din România (RTA Broker) iar cealaltă (EQUILIBRIUM) de către AI Global Media din Marea Britanie pentru creativitate, ca și companii care inovează, cresc și properă în ciuda provocărilor și incertitudinilor.

Pentru că într-o lume glabalizată și cu afaceri extrem de competitive am găsit modelul de business prin care ne protejăm francizații și investițiile făcute de către aceștia prin calitatea foarte bună a produselor și a serviciilor adiționale de calitate oferite clienților.

Pentru că pe tot parcursul parteneriatului nostru te vom sprijini permanent să-ți transformi franciza într-o sursă sigură de venit învățând să lucrezi pentru tine.

Pentru că îți punem la dispoziție o rețetă de business testată și îmbunătățită permanent de mai de 12 ani, astfel încât să poți lucra ușor, organizat, fără complicații și în acest mod să te poți concentra pe dezvoltarea afacerii și pe creșterea veniturilor tale.

PIAȚĂ ÎN CREȘTERE

VENITURI GENEROASE

TRAINING ȘI SUPPORT

ACOPERIRE NAȚIONALĂ

IV. CÂT COSTĂ DESCHIDEREA FRANCIZEI?

Cel mai mare avantaj al francizei Biroul Virtual PHYGITAL-H™ este faptul că Taxa de Franciză este 0(zero) EUR în acest moment.

Un alt super-avantaj al francizei pe care o propunem este faptul că această franciză specială nu presupune alte investiții și cheltuieli de operare majore, nefiind necesare spații fizice, aprobări și avize, amenajări sau dotări speciale pentru a începe să produci bani.

Astfel, capitalul tău de afaceri disponibil îl vei putea utiliza doar în scopul dezvoltării afacerii tale ca partener-francizat.

Tot ce ai nevoie pentru a funcționa și a începe să câștigi imediat este:

Contractul de franciză semnat cu noi care îți permite începerea activității în rețeaua PHYGITAL-H™

Un smartphone cu internet pe care să îl poți folosi pentru a accesa la nevoie sistemul online atunci când ești în deplasare.

Un laptop bun cu care să poți accesa aplicațiile software de gestiune, emitere și vânzări și platformele noastre de lucru

O rețea wireless cu viteză bună care să îți permită să lucrezi rapid și fără întreruperi atunci când ai nevoie acasă. 

V. CINE POATE SĂ DEVINĂ FRANCIZAT?

Toți francizații noștri sunt persoane fizice autorizate sau persoane juridice care au experiență bună în vânzări, marketing și promovare, au abilități digitale precum și abilități naturale de relaționare și comunicare interpersonale.

Ne sprijim partenerii prin planificarea și punerea la dispoziție a unor programe de instruire și dezvoltare a afacerii în parteneriat.

Pentru a avea cele mai bune rezultate financiare, francizații din rețeaua PHYGITAL-H™ au nevoie de energie, determinare și multă creativitate în abordarea pieței.

Franciza a fost gândită, creată și dezvoltată pentru afaceri mici și medii, pentru antreprenori la început de drum și chiar pentru angajați care doresc să-și crească veniturile lunare sau să renunțe în viitor la poziția de angajat.

Ne adresăm în primul rând:

Întreprinzătorilor cu experiență de cel puțin 1 an în asigurări care, prin utilizarea strategiilor digitale, vor să-și crească veniturile cu până la 300% în următorii 3 ani.

Întreprinzătorilor  din țară și diapora română cu spirit energic care, chiar dacă nu dețin un cod RAF, doresc să dezvolte o carieră profesională de succes în domeniile asigurări, servicii financiare și training.

Întreprinzătorilor din alte domenii de activitate conexe cu asigurările, din țară și diapora română, care vor să își extindă portofoliul de afaceri prin deschiderea unui Birou Virtual PHYGITAL-H 

Proprietarilor interesați să dezvolte un business în asigurări și servicii conexe , care dețin spații libere ce pot fi francizate ca unități fizice, deoarece veniturile obținute sunt mult superioare chiriilor

VI. VREAU SĂ ȘTIU MAI MULTE DETALII

Cu siguranță că ai nevoie de mai multe detalii în legătură cu această oportunitate de a-ți deschide o franciză PHYGITAL-H™.

De aceea te invităm să intri cu click pe butonul play video în materialul de mai jos postat pe platforma noastră www.asigurat.eu , unde vei găsi detalii referitoare la franciza Biroul Virtual PHYGITAL-H™ pe care o propunem.

Acest material cuprinde detaliile complete ale francizei, astfel încât să poți lua decizia informat și în cunoștință de cauză.

Și, desigur, spre finalul materialului avem și o întrebare foarte importantă adresată unei anumite categorii a viitorilor noștri parteneri francizați:

ÎNTREBARE: CUM POȚI CÂȘTIGI ÎN FIECARE LUNĂ SUME CONSIDERABILE DIN ASIGURĂRI SAU DIN PROGRAME DE CURS FĂRĂ SĂ VINZI ASIGURĂRI SAU PROGRAME DE CURS?

Răspunsurile la această întrebare le găsești studiind cu atenție materialul video cu DETALII de la începutul acestei pagini cu prezentarea completă a informațiilor despre franciza PHYGITAL-H™.

Te invităm să accesezi detaliile și informațiile complete despre franciza pe care o propunem.

Poți să descarci materialul de informare cu privire la franciza Biroul Virtual PHYGITAL-H completând datele de mai jos: 

Franciza Book

VII. CARE ESTE PASUL URMĂTOR?

Îți mulțumim că ai citit informațiile din această pagină și ai urmărit cu atenție detaliile complete oferite în prezentarea video despre prima franciză digitală hibrid PHYGITAL-H™.

Suntem încredințați că acum ai informații complete despre modul de lucru, despre profilul ideal al unui Francizat PHYGITAL-H™, despre costurile și câștigurile acestei francize. După completarea formularului și transmiterea acestuia vei fi direcționat automat către pagina contractului pentru a-l putea descărca și studia.

Aplică acum pentru franciză completând formularul online de mai jos:

Aplicație Franciză

wpChatIcon