ARBITRAJ

Arbitrajul este cunoscut și sub numele de justiția părților și se prezintă sub forma unor instanțe private, dedicate exclusiv interesului persoanelor interesate în înfăptuirea actului de justiție. Prin urmarea procedurii arbitrale, așa cum este ea specificată în Codul de Procedură Civilă în vigoare se obțin o serie de beneficii față de instanțele de drept comun, dintre care cele mai importante sunt: costuri reduse, termene de judecată mai scurte(fapt ce conduce la pronunțarea unor hotărâri judecătoresti mai rapid), excluderea unor impedimente de natură procedurală care ar zădărnicii interesul părtilor implicate.

Urmare a desfășurării judecății arbitrale se va pronunța o hotărâre judecătorescă care poate fi pusă în executare silită. Un ultim și deosebit de important avantaj al judecății arbitrale îl constituie “nepublicitatea sedințelor de judecată” care atrage de la sine o mai mică expunere pentru părțile implicate. Domeniile în care vă oferim servicii de arbitraj sunt: drept civil, drept societar, drept internațional, dreptul muncii, dreptul transporturilor, insolvență, dreptul familiei(acolo unde legea permite), drept contractual, drept comercial și drept industrial, drept bancar și financiar.

Oferim servicii de arbitraj Ad-hoc persoanelor interesate la prețuri avantajoase în baza imparțialității, a confidențialității și nu în ultimul rând în baza Spiritului Legii.

MEDIERE

Un serviciu alternativ de soluționare a disputelor pe care îl ofer clienților mei este Serviciul de Mediere prin intermediul Cabinetului de Mediator. Acesta este destinat situațiilor unde interesul comun al parților implicate îl reprezintă o soluționare încă și mai rapidă a diferendelor, prin bună înțelegere și medierea stării conflictuale existente.

Rolul mediatorului nu mai este acela de a aplica legea în spiritul și litera sa, cum este în cazul Arbitrajului, ci mai degrabă de a ajuta părtile să ajungă la un compromis în ceea ce privește nevoile și interesele pe care le au unii față
de alții.

Atât serviciile de arbitraj cât și cele de mediere sunt oferite într-un cadru profesionist și informal, repectând cu strictețe dispozițiile legale și interesul părților implicate, toate acestea la un cost minim, de către profesioniști în domeniul dreptului și negocierii.

Echipa pe care v-o oferim este compusă din juriști de profesie, judecători și mediatori, cadre universitare de renume care își vor pune toate abilitățile pentru rezolvarea problemelor dumneavoastră.

Completeză formularul și trimite-l. După trimitere vei fi redirecționat către datele de contact ale biroului de mediator. Dacă nu ești contactat/ă în maximum 48 de ore te rugăm să trimiți un SMS la 0768182204

wpChatIcon