AMBASSADORUL PHYGITAL-H, PARTENERUL DE CARE AI NEVOIE!

Salutări, mă bucur că ai accesat pagina aceasta. Sunt unul dintre AMBASSADORII primei AGENȚII DIGITALE  DE ASIGURĂRI model PHYGITAL-H (hibrid) din România și am multe vești bune pentru tine.
Poți alege să închei de azi înainte cu noi polițele de asigurări pentru mașină, casă, copii, serviciu, sănătate, pensie privată, etc. reducând cheltuielile cu asigurările sau poți alege să-ți completezi veniturile câștigând suplimentar dintr-un job remote cu acreditare în toată Uniunea Europeană.
Indiferent ce alegere vei face, alături de noi vei fi tot timpul în câștig. Totul este doar să alegi ce îți este mai convenabil.

Asigurări cu cash-back sau un Job remote? Ce ai nevoie?

Dacă vrei asigurări, îți propun asigurările cu cash-back...

Sunt acele polițe de asigurare facultative la care primești, între 1% și 10% din prețul poliței încheiate, sub formă de carduri-cadou valorice cu valori între 10 RON-3.000 RON pe care îi poți cheltui la cel mai mare retailer online din România.

Mai mult, pe lângă cardurile-cadou, în funcție de valoarea poliței de asigurare, poți primi și learning-carduri cu discounturi de până la 100%, pe care le poți utiliza pe platforma de produse educaționale a partenerului nostru pentru cursuri, audiobook-uri și alte produse digitale de valoare.

Fără drumuri inutile, stres sau timp pierdut : totul rapid și sigur prin online

Polițele se încheie printr-o procedură rapidă și simplă:

 1. Trimiți o copie (foto) după asigurarea veche sau după talon în cazul polițelor pentru mașină pe Whatsapp 0768 182 204 sau la adresa de mail [email protected]
 2. Pentru polița RCA primești în câteva minute o ofertă de prețuri comparativă de la toate companiile iar pentru celelalte polițe primești oferte de prețuri de la companii în aceeași zi;
 3. Analizezi, decizi ce companie alegi și ne comunici.
 4. În 10 minute primești un decont de plată pentru polița pe care ai ales-o. Poți face plata prin transfer bancar în contul companiei alese sau poți plăti la cea mai apropiată bancă de tine;
 5. Ne trimiți o copie după dovada de plată și în 10 minute primești asigurarea atât pe telefon cât și pe e-mail.

Dacă vrei un job remote pentru suplimentarea veniturilor, îți propun...

să analizezi și să alegi una dintre cele 2 opțiuni principale pe care le oferim:

A. AMBASSADOR ÎN CURS DE ACREDITARE

Avantaje:

 • nu presupune costuri ci doar beneficii din partea noastră (mai multe detalii aici)
 • ai posibilitatea să înveți sistemul nostru de dezvoltare și să-l aplici în viitor
 • cursul de acreditare și celelalte cursuri de management în vânzări le plătim noi pentru tine dacă aduci cel puțin 10 clienți în sistemul nostru
 • îți alocăm carduri valorice de reducere pentru fiecare client nou adus iar lor le oferim gift-carduri
 • odată cu autorizarea ca intermediar îți transferăm toți clienții aduși cu polițe cu tot ca să nu începi noul job de la 0.
 • primești propria pagină web personalizată, cea mai bună platformă de emitere, comisioane mari și prime trimestriale ca Agent sau SuperAgent.

B. AMBASSADOR FĂRĂ ACREDITARE

varianta în care îți plătim noi cursul de autorizare al Institutului de Studii Financiare din România pentru pentru obținerea acreditării ca intermediar în asigurări și a codului RAF. Acreditarea este valabilă în toate statele Uniunii Europene.. 

Lucrăm de 12 ani cu cele mai bune companii de asigurare

Ce spun

clienții noștri

despre noi?

Bucură-te deja de un bonus

Chiar dacă încă nu ne ești client, îți oferim cadou un learning card și acces în mall-ul de servicii free asociate asigurărilor.
wpChatIcon