Asigurări cu reduceri și cash-back

Oferta primei Agenții Digitale Hibrid de Asigurări model PHYGITAL-H din România
Lucrăm prin intermediul RISC TOTAL ASIG - Broker de asigurare din 2011 cu toate companiile de asigurări din România

Pregătește-te pentru ceva neașteptat

Atât de neașteptat încât nu o să-ți vină să crezi. Pentru că așa ceva nu mai face nimeni în piața asigurărilor autohtonă în afară de noi, prima Agenție Digitală Hibrid de Asigurări din România. Acum ai asigurări cu cash-back și learning de la EQUILIBRIUM.

Salut,
ne bucurăm că ați accesat această pagină

transmisă prin intermediul persoanelor și clienților noștri care ne ajută să oferim beneficii la cât mai mulți oameni.

Suntem prima AGENȚIE DIGITALĂ  DE ASIGURĂRI model PHYGITAL-H (hibrid) din România. Lucrăm cu toate companiile de asigurări și intermediem peste 75 de tipuri de produse pe tot cuprinsul României.

La noi veștile bune nu contenesc. De ce?

Completați chestionarul, trimiteți-l și primiți bani înapoi din polița de asigurare pe care o faceți.

Scopul acestui scurt chestionar este de a cunoaște dacă sunteți genul de persoană dispusă plătească serviciile de asigurare rapid și sigur din confortul casei, evitând aglomerația și timpul pierdut în trafic.

De asemenea, deoarece suntem probabil singurii care oferim clienților carduri-cadou din comisioanele noastre pe care le obținem de la companiile de asigurare, am vrea să cunoaștem dacă o astfel de inițiativă este bine primită în piață.

Întrebările din chestionar nu sunt obligatorii dar ne ajută dacă răspundeți la ele, lucru pentru care vă mulțumim anticipat.

Beneficii nemaiîntâlnite în piața asigurărilor

PLĂTEȘTI ȘI BANI ÎNAPOI PRIMEȘTI
Pentru că am lansat recent un adevărat parteneriat cu clienții noștri. Chiar dacă avem peste 15K de clienți fideli, am decis ca din 2023 clienților noi care vor intra în sistem să le returnăm o parte din comisionul pe care îl primim de la companiile de asigurări cu care lucrăm, pentru asigurările pe care le vor încheia prin intermediul nostru.

SERVICII EXCELENTE OFERITE ONLINE
Întru-cât vrem să oferim servicii la cele mai înalte standarde de siguranță, am creat pentru clienții noștri care se descurcă cu tehnologiile digitale (telefon, laptop, etc.) și se înscriu online, sistemul AUTHENTIC PHYGITAL WORLD 4.0 în care achiziția asigurărilor se desfășoară online:

 • fără drumuri inutile
 • fără timp pierdut
 • fără nervi consumați

SISTEM SIMPLU DE CUMPĂRARE A ASIGURĂRILOR

 • primiți pe mail o ofertă comparativă de la toate companiile de asigurări din piață
 • alegeți compania cu cea mai avantajoasă ofertă și ne comunicați și nouă alegerea
 • vă trimitem un decont și plătiți direct în contul companiei prin transfer online sau la cea mai apropiată bancă
 • primiți în câteva minute pe e-mail polița de asigurare de la compania pe care ați ales-o.

În viitor urmărim să automatizăm cât mai multe produse de asigurare astfel încât să le emiteți dvs. de acasă.

BENEFICII PRIMITE CA ȘI CLIENT

 • Cash-Back între 1-10% din prețul poliței returnat sub formă de Gift-Card emis de cel mai mare retailer online din România
 • Learning-Card cu reduceri în valoare nominală sau procentuală emise de platforma e-learning.ECHILIBRU.EU
 • Servicii asociate asigurărilor oferite în sprijinul dvs. de către diverși furnizori de top din România.
5 întrebări pentru liniștea dumneavoastră

Intră în programul nostru de asigurări cu cash-back și primești bani înapoi din polița ta de asigurare sub formă de Gift-Card* când ți-e lumea mai dragă!**

* Cardurile-cadou se transmit online cu valori cuprinse între 10-3.000 RON și pot fi consumate la cel mai mare retailer online din România

** Cardurile se transmit de 2 ori pe an cu cel puțin 10 zile înainte de Paște sau Crăciun în funcție de cea mai apropiată sărbătoare.

IATĂ CE PRIMEȘTI CU DRAG DIN PARTEA NOASTRĂ!

Gift Card Bonus (GCB) pentru momente frumoase în viața ta.

Exemple de utilizare a GCB (Gift Card Bonus) cu mai multe detalii aici!

 • dacă valoarea este suficientă cardul poate aplicat pentru plata produselor dorite și a transportului acestora până acasă;
 • dacă valoarea nu este suficientă poate aplicat sub formă de reducere sau plata transportului, valoarea acestuia fiind scăzută din totalul comenzii.

Acest card-cadou personalizat nominal este destinat tuturor clienților intrați în sistem începând cu 01.02.2023, cu excepția Ambassadorilor și este valabil 6 luni de la data emiterii.

Valoarea acestor carduri este cuprinsă între 10 și 3.000 RON în funcție de valoarea și modul de plată al poliței. Se livrează rapid prin e-mail iar destinatarul poate cumpăra orice (mai puțin Asigurări și Cartele Prepaid) de la cel mai mare retailer online din România, care este în același timp și emitentul cardului.

Nu există taxă de emitere sau răscumpărare și aceste carduri-cadou nu pot fi transformate în bani.

Learning Bonus Card (LBC) pentru a învăța tot timpul lucruri noi.

Exemple de utilizare a cardurilor LBC în magazinul online din platforma de e-learning online www.echilibru.eu:

 • dacă are reducere nominală (ex. 50 lei) la introducerea codului în în câmpul cupoanelor de reducere, prețul produsului va fi redus automat cu valoarea în lei de pe card
 • dacă are reducere procentuală (ex. 60%) la introducerea codului în câmpul cupoanelor de reducere, prețul produsului va fi redus automat cu valoarea procentului de pe card

Cardurile Bonus de Învățare (LBC) sunt oferite clienților fie direct sau fie prin intermediul unui Ambassador  ca urmare a activității de promovare pe care acesta o desfășoară în CRC (Cercul de Relații și Cunoștințe) și sunt valabile pe platforma www.echilibru.eu creată pentru produse educaționale și dezvoltare personală de către EQUILIBRIUM doar pentru produsele de learning pentru care au fost emise.

EQUILIBRIUM a fost recent premiată pentru inovație în educație de către AI Global Media prin intermediul Corporate Vision din Marea Britanie (vezi aici).

Aceste carduri pot fi utilizate pentru uzul personal dar pot fi oferite gratis de către client și rudelor, prietenilor, colegilor și cunoștințelor. 

Clienții noștri sunt

foarte mulțumiți

de serviciile primite.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cardul-cadou este destinat clienților care intră în sistem începând cu 01.02.2023. Dumneavostră ca și client vechi beneficiați de Learning-Card, dar aveți și oportunitatea specială pentru clienții vechi de a vă reduce semnificativ prețul anual al poliței (cu 100-1.000 lei/an sau mai mult) solicitând intrarea în programul AMBASSADOR INSURANCE WORLD 4.0 destinat clienților care doresc să ne sprijine dezvoltare, unde primiți CVR (Carduri Valorice de Reducere) valabile în fiecare an, atâta timp cât sunteți în sistem.

Diferențele între aceste 3 carduri sunt următoarele:

a) Gift-card se acordă clienților noi, au valori între 1-10% din prețul asigurării și pot fi cheltuite la cel mai mare retailer online din România. Nu pot fi oferite la rândul lor cadou și trebuie cheltuite în maxim 6 luni de la emitere.

b) Learning-card se acordă în principiu clienților ale căror polițe nu generează suficient comision pentru Gift-card sau se suplimentează unele Gift-card-uri. Au valori nominale sau procentuale limitate și pot fi consumate doar pe platforma de produse educaționale ECHILIBRU.EU. Spre deosebire de Gift-card aceste carduri pot fi oferite la rândul lor cadou altor persoane.

c) Cardul de Reducere Valorică (CVR) este doar pentru clienții care solicită și li se permite să se implice în dezvoltare și nu sunt limitate. Valoarea cumulată a acestora se scade în fiecare an din prețul unei singure polițe a titularului sau din mai multe dacă valoarea acestuia permite. Pentru a beneficia de CVR clientul trebuie să fie admis în programul nostru 

 

În primul rând valorile pe care le returnăm depind de trei factori: valoarea poliței încheiate, frecvența de plată și tipul poliței. Valorile cardurilor-cadou pot fi cuprinse între 10 lei și 3.000 lei din 10 în 10 lei.

Sunt mulți mari retaileri  care oferă vouchere ca cel din imagine iar cumpărătorii se bucură de aceste oportunități. Iar dacă veți spune că acolo vorbim în general de alimente, cardurile-cadou pe care le oferim pot fi folosite și pentru alimente, având în vedere că retailerul online emitent comercializează orice dar și produse din gama de lux.

Banii care se întorc la client sub formă de gift-card sunt din comisionul nostru pe care îl obținem de la compania de asigurări pentru intermedierea poliței. Polița trebuie să genereze suficient comision ca să putem cumpăra și distribui aceste gift-carduri.

Spre exemplu o poliță travel (călătorie) al cărui comision este de 18 lei nu va genera nici un gift-card comisionul fiind insuficient. Returnăm maximum 50% din comision doar dacă clientul are cel puțin 2 polițe de asigurare încheiate prin intermediul nostru. 

Cardurile-cadou pentru clienții noi se trimit de două ori pe an cu ocazia Paștelui și a Crăciunului, cu 10 zile înainte de aceste sărbători.

Aceste carduri sunt transmise online pe adresa de e-mail și au valoare nominală la retailer între 10 lei și 3.000 lei.

Pașii sunt simpli :

 1.  noi selectăm tema (imaginea) și valoarea cardului (valorile pot fi multiplii de 10 lei – 10, 20, 30, 40, 50, …100…200…3.000 lei).
 2. Completăm adresa de e-mail a dvs. și scriem și un mesaj pentru a știi de unde provine cardul.
 3. Plătim contra-valoarea comenzii cardului iar acesta pleacă spre e-mail-ul dumneavoastră cu tot cu instrucțiuni de folosire.

Cardurile-cadou sunt valabile 6 luni din momentul în care l-ați primit. Acestea au un cod care este recunoscut de sistemul retailer-ului emitent.

Având în vedere că sunt emise de cel mai mare retailer online din România și ținând cont de oferta uriașă pe care o are acesta puteți cumpăra orice aveți nevoie, mai puțin asigurări și cartele prepaid.

Acest mare retailer are la vânzare zeci de mii de produse din toate gamele existente. Tot ce vă doriți găsiți la ei, chiar și produse de băcănie dacă sunteți împătimit al produselor alimentare de lux.
În funcție de valoarea cardului-cadou pe care îl primiți :

 • puteți cumpăra un anumit produs pe care îl doriți;
 • puteți plăti o parte din valoarea unui produs comandat sau transportul acestuia;

Un card-cadou nu se trimite unui client în următoarele condiții:

 1.  Când polița nu generează suficient comision de distribuit. Valorile cardurilor sunt din 10 în 10 lei iar cota maximă din comision pe care o oferim clienților noștri sub forma de carduri-cadou nu poate depăși 50%
 2. Când polița încheiată se plătește în rate, cu următoarele excepții; asigurări de viață, dote și studii pentru copii, pensii private, asigurări de sănătate, asigurări de grup pentru care se acordă cardurile-cadou.
 3. Dacă ați solicitat și vi s-a acordat statutul de AMBASSADOR (client cu beneficii speciale).

Numărul acestora nu este limitat. Primiți card-cadou pentru fiecare poliță încheiată dacă aceasta este generatoare de acest beneficiu. După ce plata poliței a fost confirmată veți primi un mesaj din partea noastră în care veți fi informat/ă asupra valorii acestui card.

În principiu da. Lucrăm la adoptarea unui astfel de sistem. La întrebarea numărul 2 din chestionar puteți alege cum vreți să folosiți suma aferentă gift-cardului dumneavoastră. Dacă aveți mai multe gift-carduri și alegeți să fie scăzute în viitor, sumele acestora se cumulează și vor fi scăzute din prețul unei polițe pe care o alegeți (dacă aveți mai multe la noi) în viitor.

Bucură-te deja de bonus

Chiar dacă încă nu ne ești client, îți oferim cadou un learning card.
wpChatIcon